Handelsbetingelser

Generelle oplysninger om virksomheden

Virksomhedens juridiske navn: HEADSET.DK A/S
Virksomhedens kaldenavn: headset.dk
Selskabsform: Aktieselskab
CVR-nummer: 26107288
Etableringsår: 1998
Adresse: Salbjergvej 11
4622 Havdrup
Tlf.: 70200676 Telefontid mellem kl. 09:00 - 16:00
Fax-nummer: 46181099
Oficiel e-mail adresse:
headset@headset.dk
Officiel web-adresse:
www.headset.dk
 

Persondatapolitik  

For at du kan indgå en aftale med os via websitet, skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:

- navn
- adresse
- telefon nummer
- email-adresse

Personoplysningerne registreres hos www.headset.dk (dataansvarlig) og opbevares i 5 år.  Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Når der indsamles personoplysninger via vores website sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke således, at du er informeret om præcis hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.

Personoplysninger opbevares ikke krypteret. Personoplysninger transmitteres ikke krypteret til virksomheden. Følgende grupper af medarbejdere har adgang til de registrerede oplysninger:

- ledelsen
- salg og markedsføring
- administration og bogholderi

Oplysningerne videregives ikke til tredjemand. Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos headset.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til headset.dk via e-mail: headset@headset.dk

Bestillingsmetoder

Du kan bestille varer fra www.headset.dk på følgende måder:

via hjemmesiden
via telefon
via email

Alle priser på websitet angives ex. moms og incl. moms og excl. forsendelse. Alle priser på websitet angives inklusive alle afgifter, told mm.

Sådan handler du hos os
For at foretage et køb på 
www.headset.dk skal du igennem 6 trin.
•  Find den eller de varer du ønsker og læg dem i indkøbskurven, gå herefter til kassen.
•  Opret dig selv som kunde
•  Indtast dine personlige oplysninger
•  Vælg forsendelsesmåde
•  Godkend vores forretningsbetingelser
•  Tjek at alle oplysninger er korrekte. Vælg betalingsmåde og godkend købet.

 

Betalingsmetoder: 

Hos www.headset.dk tilbyder vi forskellige muligheder for betaling:

Betalingskort:
Hvid du betaler med betalingskort, er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken 
www.headset.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne sendes fra www.headset.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Pengene trækkes først fra din konto når varen/varerne sendes afsted fra os.
Dankort/VisaDankort: Ingen gebyr

I vores e-butik kan du betale med følgende betalingsmidler:

Dankort /edankort          Ingen gebyr  
JCB 
Maestro / Marstercard
Visa / Visa electron        Ingen gebyr
Bank overførelse            BANK Ingen gebyr
EAN-bestaling                EAN Ingen gebyr
Mobilpay                       Ingen geby



Pr. efterkrav:     

Vælger du at betale pr. efterkrav, skal pakken betales når den leveres af budet. Denne type betaling koster ikke mere end betalingskort, der opkræves derfor kun normale fragtomkostninger.


Leveringsmetode: 
www.headset.dk benytter GLS som fragtfirma til erhverv, og GLS pakkeshop til private.

Varer som er på lager bestilt en hverdag inden kl. 15.30 sendes samme dag. Varer som er på lager bestilt efter kl. 15.30 sendes efterfølgende hverdag. Varer som ikke er på lager sendes så snart de indgår på lager.

Vi sender ikke varer til udlandet, Grønland og Færøerne.

Forretningsbetingelser:
Alle priser er excl. moms 25% (Gældende pr. 01.01 2017) i Danmark 

Ekspedition & Fragt op til 10 kg. kr.   75,-
Ekspedition & Fragt 10 - 20 kg. kr. 120,-
Ekspedition & Fragt 20 - 50 kg. kr. 175,-

Ved køb over 5000 excl. moms leveres fragtfrit.
Speditør: GLS  
Betaling, Erhverv med konto : 14 Dage Netto
Betaling, 1. gangs kunder og private, kontant via bankoverførelse til konto nr. 7632 1003998 eller betalings kort medmindre man som virksomhed med CVR nr. har oprettet konto.

Prisliste på service ydelser: 

 

 

Software installation til headset pr. påbegyndt job/time  kr.   950,-
Software opdatering     kr.   950,-
Software installation af optager program kr. 1150,-
Service besøg pr. påbegyndt job/time + kørsel efter statens takst kr. 1000-
Værksteds reklamations- behandling uden fejl konstatering kr.   260,-


Fortrydelsesret
DEN 30 DAGES FORTRYDELSESRET I FORBRUGERKØB HVOR BESTILLINGEN AF VARER FORETAGES VIA INTERNETTET HAR FORBRUGEREN 30 DAGES FORTRYDELSESRET. FORTRYDELSESRETTEN LØBER FRA DET TIDSPUNKT HVOR VAREN OVERDRAGES TIL FORBRUGEREN. SKULLE KØBET FORTRYDES INDENFOR 30 DAGE, TILBAGEBETALER VI KØBESUMMEN MINUS FRAGT OMKOSTNINGEN. VARER DER IKKE FØRES I SORTIMENT OG DERVED ER EN SKAFFEVARE FRATRÆKKES 20% AF KØBESUMMEN VED RETURNERING (EN SKAFFEVARE ER SOM REGEL EN VARE DER IKKE ANNONCERES PÅ HEADSET.DK). FOR AT KUNNE BENYTTE FORTRYDELSESRETTEN, SKAL VAREN VÆRE AFLEVERET TIL POSTDANMARK ELLER ANDEN FRAGTMAND SENEST 30 DAGE EFTER MODTAGELSEN. BETINGELSEN FOR AT ANVENDE FORTRYDELSESRETTEN ER, AT VAREN TILBAGELEVERES I VÆSENTLIG SAMME STAND OG MÆNGDE, SOM VED OVERDRAGELSEN. HVIS VAREN IKKE TILBAGELEVERES I VÆSENTLIG SAMME STAND, ANSÆTTES VAREN SKØNSMÆSSIGT AF HEADSET.DK UD FRA EN MULIG SALGSVÆRDI.MED HENSYN TIL SOFTWARE SKAL FORSEGLINGEN VÆRE UBRUDT. VED ANVENDELSE AF FORTRYDELSESRETTEN SKAL VAREN VENLIGST RETURNERES I ORIGINAL EMBALLAGE. DA ORIGINALEMBALLAGEN I NOGLE TILFÆLDE UDGØR EN VÆSENTLIG DEL AF VARENS VÆRDI, KAN DET BETYDE, AT VAREN IKKE KAN ANSES FOR RETURNERET I VÆSENTLIG SAMME STAND OG MÆNGDE HVIS EMBALLAGEN IKKE FØLGER MED. HUSK DERFOR ALTID AT GEMME EMBALLAGEN TIL DU ER SIKKER PÅ, AT DU VIL BEHOLDE VAREN. OMKOSTNINGER VED AT SENDE VAREN TILBAGE PÅHVILER FORBRUGEREN. HEADSET.DK RETURNERER BELØBET INDEN 30 DAGE I OVERENSSTEMMELSE MED FORBRUGERAFTALELOVENS § 21 STK. 3 OG 4. 2. KØBET KAN FORTRYDES VED AT NÆGTE MODTAGELSE AF VAREN, VED AT OVERDRAGE VAREN TIL POSTVÆSNET ELLER VED AT RETURNERE VAREN PÅ DEN ANGIVNE ADRESSE. DER ER TRE MÅDER HVORPÅ DE KAN RETURNERE VAREN PÅ:
DE KAN NÆGTE AT MODTAGE VAREN FRA BUDET. I DENNE SAMMENHÆNG BEDER VI DEM OM, AT GØRE BUDET OPMÆRKSOM PÅ, AT DE STRAKS KAN RETURNERE VAREN TIL HEADSET.DK
DE KAN MODTAGE VAREN OG EFTERFØLGENDE INDEN FOR DE 30 DAGE, RETURNERE VAREN TIL HEADSET.DK. I DENNE SAMMENHÆNG BEDER VI DEM VEDLÆGGE EN KOPI AF FAKTURAEN FOR DE KØBTE VARER, SOM DOKUMENTATION FOR AT DEN/DE RETURNEREDE VARER ER KØBT HOS 
www.headset.dk
ADRESSEN ER:

Headset.dk
Trekronergade 126 f. 4.
2500 Valby

 
MÆRK PAKKEN "Returvare" OG VEDLÆG KOPI AF KØBSFAKTURA, SOM DOKUMENTATION FOR, AT DEN/DE RETURNEREDE VARER ER KØBT HOS HEADSET.DK. BELØBET RETURNERES NORMALVIS VIA BANK OVERFØRELSE.
RETURNERING SOM FØLGE AF FORTRYDELSE SKER PÅ KØBERS EGEN REGNING! HEADSET.DK ANBEFALER, AT VAREN SENDES SOM PAKKEPOST. PÅ DEN MÅDE ER DER MULIGHED FOR AT SPORE PAKKEN. DET FJERNER DERMED ENHVER TVIVL OM, HVORVIDT VAREN ER BLEVET UDLEVERET TIL HEADSET.DK. YDERLIGERE HAR KUNDEN MULIGHED FOR, AT KUNNE EFTERLYSE PAKKEN SÅFREMT UDLEVERING IKKE HAR FUNDET STED. MODTAGER VI EN RETUVARE UDEN VEDLAGT FORKLARING ELLER FEJLBESKRIVELSE, VIL VI AFVISE AT BEHANDLE SAGEN OG RETURNERE VAREN MED OPKRÆVNING FOR DÆKNING AF FORSENDELSEN PR. EFTERKRAV.
VARER DER RETURNERES PÅ EFTERKRAV ELLER SOM SENDES UDEN PORTO NÆGTES MODTAGET AF HEADSET.DK. ALLE PRODUKTER DER RETURNERES TIL HEADSET.DK SKAL VÆRE FORSVARLIGT INDPAKKET.
UAFHENTET VARER SOM I DEN FORBINDELES RETURNERES TIL HEADSET.DK FRAKRÆKKES EN KREDITERINGS / HANDLINGS GEBUR PÅ 20 % AF PAKKENS VÆRDI.
ALLE PRODUKTER, DER MODTAGES FRA HEADSET.DK INDPAKKET I ANTISTATISK MATERIALE, SKAL IFALD DE RETURNERES VÆRE INDPAKKET I TILSVARENDE ANTISTATISK MATERIALE. SKER DETTE IKKE, KAN VAREN TAGE SKADE, HVILKET KAN RESULTERE I BORTFALD AF DERES RETTIGHEDER.
ALLE ERHVERS OG PRIVAT KUNDER HAR SOM BESKREVET OVENFOR FORTRYDELSESRET.

BUY & TRY
Ved returnering af Buy & Try forudsættes for en fuld kreditering, at varen returneres inden for 30 dage, at vare leveres tilbage i original stand, at emballagerne er uskadte, i øvrigt gør beskrivelsen omkring fortrydelsesret sig gældende herfor. En Buy & Try periode kan forlænges med op til 14 dage, forudsættes der indgås aftale herom.

Betingelsesoversigt for returnering og kreditering
Op- til 30 dage fra faktura dato, krediteres 100%
Fra 31-60 dage fra faktura dato, krediteres 50%
Fra 60 og frem, fra faktura dato, tages varen ikke retur
Er varen mangelfuld, tages den ikke retur    

Reklamation

www.headset.dk sørger for hurtig og smertefri håndtering af RMA ved udfuldelse af RMA formular på på www.headset.dk. Reklamations-afdelingen kan kontaktes alle hverdage mellem kl. 09:00 – 16:00 pr. mail på support@headset.dk

Der henvises til formularerne på www.headset.dk her fremgår hvilken der skal bruges i henhold til forskellige producenter.
Formularerne skal udfyldes korrekt som foreskrevet for at en RMA kan behandles og håndteres korrekt. 

Betingelser for reparationer:

Bliver den af kunden beskrevne fejl ikke konstateret, skal kunden betale en arbejdsløn på  Kr. 250,- ex. moms og omkostningerne ved evt. forbrugt materiale. Modtager vi en returvare uden vedlagt forklaring eller fejlbeskrivelse, vil vi afvise at behandle sagen og returnere varen med opkrævning for dækning af forsendelsen pr. efterkrav. Alle reklamationer behandles iht. www.headset.dk salgs- og leverings-betingelser. Priser: Arbejdsløn Kr. 487,- pr. påbegyndt hele time ex. moms

Reklamationsret

Som kunde har man 2 års reklamationsret, hvilket betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Dette betinger selvfølgelig at reklamationen er berettiget. Er der yderligere reklamationsret eller garanti vil det fremgå særskilt af fakturaen. Ombytning eller reparation medfører ikke, at der løber en ny 24 måneders reklamationsperiode.

For procedure under reklamationer følger 
www.headset.dk Købelovens § 78.
Skulle varen mod forventning gå i stykker under reklamationsperioden, repareres eller ombyttes denne vederlagsfrit på vort eller producentens værksted. Skade på produktet som skyldes betjeningsfejl, håndteringsfejl, modifikationer eller groft misbrug fra brugerens side, er ikke dækket af reklamationsretten. Herunder hører også ændring af tilført strømstyrke til enhver relevant komponent.

www.headset.dk kan ikke drages til ansvar for tabte data og andre indirekte følgeskader, som varer solgt af Headset.dk måtte have skabt, medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler.

ANVENDELSE AF REKLAMATIONSRETTEN
Reklamation angående fejl og mangler skal meddeles 
www.headset.dk inden rimelig tid efter varens modtagelse. Kunden opfordres på det kraftigste til, at afgive erklæring omkring produktets fejl eller mangel i forbindelse med reklamationen, idet undladelse kan betyde en forlængelse af afhjælpningsprocessen grundet fejlsøgning. Kunden kan reklamere ved at returnere den defekte vare til vores adresse. 

Headset.dk
Trekronergade 126 f. 4.
2500 Valby
ATT: RMA

E-mail adresse:
support@headset.dk

I forbindelse med returneringen skal faktura eller bestillingsnummer og kort fejlbeskrivelse være vedlagt forsendelsen. Modtager vi en returvare uden vedlagt forklaring eller fejlbeskrivelse, vil vi afvise at behandle sagen og returnere varen med opkrævning for dækning af forsendelsen pr. efterkrav.
Original emballage og tilbehør skal, i visse tilfælde, kun medsendes hvis det er muligt og hvis det har relevans iht. pågældende reklamationssag.
Det er ikke muligt at indlevere eller afhente varer på vores adresse, da vi udelukkende er en online butik.
 

 

 

Service
 

HEADSET.DK opsøger nye som etablerede kunder for slag og vejledning, af headset og ergonomisk iT udstyr, tilbyder i den forbindelse alle virksomheder gratis test i 14 eller 30 dage. Der indgås gerne individuelle aftaler mellem kunder og headset.dk, som tilgodeser et samarbejde bedst muligt. Tætte relationer med kunder sikres gennem én kontaktperson, som har indsigt. Det øvrige team er naturligvis også behjælpelige og i besiddelse af viden til gavn for den enkelte kunde.

Vi handler med virksomheder fra de helt små til de aller største og er dermed på forkant med udviklingen og situationer hvor der kræves ny viden. Vi er i stand til at dække behov og øge effektiviteten. Headset.dk har, som en af de få på markedet, et Showroom med Danmarks mest specialiserede og største udvalg, samlet et sted.

Reklamationer/Reparation
Når De handler med HEADSET.DK, har De som kunde forskellige valg muligheder for servicesetup ud fra forskellige unikke serviceprogrammer. tal her med din Account manager

RMA i praksis
Vi henviser til følgende link http://www.headset.dk/info_rma

Garanti perioder/Gratis serviceaftale
Standard headsets: 2 års reklamationsret.
Mobileheadsets: 1 års reklamationsret
Logitech: 2 års reklamationsret.
Mousetrapper: 1 års reklamationsret.
Ergonomiske produkter: 1 års reklamationsret.
Reparerede headsets udenfor garanti: 3 måneder.

Service:

Få en serviceaftale. Så servicerer vi Deres virksomhed to til fire gange om året. Vi sikre derved at alle indstillinger og fejl løbende bliver rettet, så funktionaliteten altid er bedst mulig. Vi sparer virksomhedens personale for unødig tidsforbrug. Er De tilmeldt en serviceaftale koster et besøg kr. 950,-. Dette beløb er ekskl. kørsel frem og tilbage. Kundebesøg for præsentation af løsninger, opsætninger for test og opsætning af ordre tilbydes altid uden beregning.
Ved fremsendelses af reklamationer skal der medfølge en reklamationsformular, som findes ved at klikke på. Ring og hør hvordan din virksomhed kan få en serviceaftale på 70 20 06 76.
 
Forretningsbetingelser
Alle priser er excl. moms 25% i Danmark 
 

Gældende pr. 1.01 2017
Ekspedition & Fragt op til 10kg. : Kr. 75,00

 

Ekspedition & Fragt fra 10-20 kg. : Kr. 120,00
Ekspedition & Fragt fra 20-50 kg. : Kr. 175,00

Speditør: GLS
Betaling, Erhverv: 14 Dage Netto
Betaling, 1. gangs kunder og private, samt internet shoppen: kontant via bankoverførelse til konto nr. 7632 1003998 eller betalings kort medmindre man som virksomhed med CVR nr. har oprettet konto.

 

Varer der ikke indgår under reklamationsretten og/eller modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til headset.dk ’s udgifter til nødvendig og forsvarlig emballering. Varer der returneres på efterkrav eller som sendes uden porto nægtes modtaget af www.headset.dk.

TILBAGESENDTE VARER, SOM IKKE INDEHOLDER FEJL
Ved tilbagesendelse af defekte eller forkerte varer til headset.dk, hvor fejl eller defekt, defineret og angivet af kunden ikke konstateres, vil varen blive tilbagesendt til kunden inklusiv et testgebyr.


Testgebyret er kr. 487 pr. time ex. moms. Testgebyret beregnes på baggrund af tid forbrugt i forbindelse med test og fejlsøgning. Medsendes der tilbehør, skal antal og produktbeskrivelse medfølge. Medfølger der tilbehør, som ikke umiddelbart fremgår på det medsendte antal og produktbeskrivelse, 
kan 
www.headset.dk ikke gøres ansvarlig for eventuel bortkomst af disse effekter.

Varer skal returneres med en fakturakopi, hvor købstidspunktet for det reklamerede produkt fremgår, da varen ellers vil blive henlagt indtil der foreligger fakturakopi og evt. fejlmeddelelse på produktet. Varer der ikke indgår under reklamationsretten og som modtages uden forsvarlig emballage, vil blive omemballeret og der vil blive opkrævet et beløb svarende til vores udgifter til nødvendig og forsvarlig emballage.


FORSVARLIG RETURNERING

Alle produkter der returneres til headset.dk skal være forsvarligt indpakket. www.headset.dk anbefaler, at varen returneres som pakkepost. På den måde er der mulighed for at spore pakken, det fjerner dermed enhver tvivl om, hvorvidt varen er blevet udleveret til www.headset.dk. Yderligere har kunden mulighed for, at kunne efterlyse pakken, såfremt udlevering ikke har fundet sted. Alle produkter, der modtages fra www.headset.dk indpakket i antistatisk materiale, skal ifald de returneres være indpakket i tilsvarende antistatisk materiale. Sker dette ikke, kan varen tage skade, hvilket kan resultere i bortfald af Deres rettigheder.

Ansvarsbegrænsning
I DET OMFANG HEADSET.DK MÅTTE VÆRE ANSVARLIG, ER ANSVARET BEGRÆNSET TIL DET DIREKTE TAB OG OMFATTER SÅLEDES IKKE INDIREKTE TAB SÅSOM TABT ARBEJDSFORTJENESTE, TRANSPORTOMKOSTNINGER, DRIFTSTAB, INSTALLATIONSOMKOSTNINGER M.V.

 

HEADSET.DK PÅTAGER SIG IKKE YDERLIGERE ANSVAR, END HVAD DER FØLGER AF DANSK RETS ALMINDELIGE REGLER.

Software installation: HEADSET.DK KAN IKKE HOLDES ANSVARLIG FOR FEJL OMKRING ELLER DER MÅTTE OPSTÅ I FORBINDELSE MED ETABLERING AF SOFTWARE INSTALLATIONER PÅ KUNDERS PC´ER, EJ HELLER VED INSTALLATIONER FORETAGET AF HEADSET.DK´S MEDARBEJDER. DET ER DERFOR OP TIL  HVER ENKELT KUNDE AT VURDERE INSTALLATIONEN OG VED SIN ACCEPT SELV PÅTAGER SIG ANSVAR HERFOR .  

Forbehold ENHVER ORDRE MODTAGES UNDER FORBEHOLD FOR FORCE MAJEURE. HEADSET.DK HAR I TILFÆLDE AF FORCE MAJEURE VALGET IMELLEM AT HÆVE HANDLEN ELLER EN DEL AF DENNE, ELLER AT LEVERE DEN AFTALTE VARE, SÅ SNART HINDRINGEN FOR NORMAL LEVERANCE ER BORTFALDET. HEADSET.DK ER I TILFÆLDE AF FORCE MAJEURE UDEN ANSVAR FOR ETHVERT TAB HOS KØBEREN SOM FØLGE AF MANGLENDE LEVERING.

DER TAGES FORBEHOLD FOR TRYKFEJL, PRIS- OG KURSÆNDRINGER, UDSOLGTE OG UDGÅEDE VARER SAMT ÆNDRINGER I PRODUKTERNES SPECIFIKATIONER OG BILLEDER.

EFTER ENDT BESTILLING PÅ VORES HJEMMESIDE VIL DU MODTAGE EN BEKRÆFTELSE SOM ”BEVIS” PÅ AT DIN BESTILLING ER REGISTRERET AF VORES ORDRESYSTEM. 

ALT SALG SKER I HENHOLD TIL headset.dk´S SALGS- OG LEVERINGSBETINGELSER.
 


{{amount}}